Dan före dan.

Nu är det ca sex timmar kvar till julafton! Det är helt sjukt, det är den 23 December idag, men inte en ända snöflinga syns på marken! Det känns faktist rätt så tråkigt.
Idag har jag knatat på stan med Namvan, köpt kläder tills i morgon. (Fick presentkort på Gina av Mormor & Morfar) Det blev en tunika och ett par shyssta örhängen! Det tackar vi för.

Strax efter ett drog jag till Oxelösund till Putte och hade det trevligt!
Så söt.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, mer än god jul! Nu är det exakt sex timmar kvar innan klockan slår 00.00

Jul bak

Igår kväll åkte jag ut till Malin i Aspa där jag spenderade natten! Det var verkligen jättemysigt och roligt! Vi spelade Gh (jag suger dock) tittade på Heartbreak hotell (feel good film) åt snacks! Vi pratade även mycket, det var en behövade kväll.
Vi vaknade runt halv tolv, då gick vi upp åt frukost... sen blev det ennu mer Gh.. cigg och snack! + Gosip grils! Hade nog ganska myckeet fördommar om det programet men det var rätt bra faktist.

Vi bestämmde oss senare för att baka kola, knäck och pepparkakor, vi kom bara till kolan, sen däckade vi i soffan med ännu en rånd med gh :)
Nu tittar vi på film "Nu är det jul igen" .
Tack för två underbara dagar Malin! Du betyder verkligen för mig.
Klockan åtta beger jag mig mot busshållsplatsen i Aspa, time to go home.

Jul-stress

Idag är det tre dagar kvar till jul. På något vis känner jag mig extremt stressad, jag har ingen aning varför egentligen, eftersom jag har köpt alla de julklappar jag ska ge bort, plus att jag har städat. Det kanske bara är allmänt, att det brukar vara stressigt till jul.

Min önskelista är inte speciellt lång, eller egenltigen önskar jag mig ingenting speciellt. Ett nytt SIM kort maybe, vet inte vad som har hänt med mitt gammla, när jag fyller på med Comviq kompis, och skickar det första meddelandet till någon person som inte har comviq, så dras det 45 kr, det är ju helt sjukt. Jag tror jag får ringa till opperatören och snacka några väl valda ord.

Dagens to do list är inte heller lång, ta det lugnt, läsa någon bra bok eller skriva av mig lite.
Den senaste tiden har det inte heller hänt så mycket på, det går bra i skolan, jag har lämnat in allting som ska vara inlämnat och det känns helt otroligt skönt och bra.(Eftersom det är mig vi pratar om)
Det kanske är skönt att det inte händer så speciellt mycket i mitt liv nu,då har jag tid att ta vara på mig själv.

Nu ska jag kila.. måste fixa ett par saker.
Ta hand om dig!

Ett stort tack till min syster Miiqa! Whitout you, I coulden´t survire.
Grattis till lägenheten,vi får ta och träffas snart igen.
Jag älskar dig!

RSS 2.0