27 Mars 2009 - Let´s dance

Det är så spännande, snart avgörs det & jag hejjar såklart på min älskling Laila Bagge & Tobias <3
Dom leder över Magnus med 3p!!!!


27 Mars 2009 Snö all over

Usch vilket väder det är idag! Blä.
I morse blåste det sen började det snöa hur mycket som hellst idag eftermiddag.
Usch sånt gillar jag inte alls, kallt är det också.

Det har gått bra i serveringen idag! jag tog två bord (en fyra och en 2:a) sen var det ett bord bokat för 25 men eftersom vi var ganska många idag fixade de andra de bordet.
Sen hade vi någon samarbetsövning eller vad man ska kalla det med "Alla lika, alla olika". Det var intressant och det gav väldigt mycket och man insåg verkligen hur mycket fördommar man hade om folk. Det är nästan så man skämms faktist.

Annars har det inte hänt så mycket idag, jag ska fortsätta städa rummet och föra över musik på min mp3 tills i morgon. För i morgon drar jag till storstan (stockholm) och stannar där tills söndag! det ska verkligen bli jättekul och jag längtar verkligen!
Bara det att komma ifrån Nyköping gör ju allt.
Så planer för kvällen blir , packning, städning av rummet, packa tills måndag (inför skolan) , titta på let´s dance med familjen, sova m.m

Jag fikade med Nora idag, supermys i det kalla vintervädret.
Pratade igen mycket på kort tid! <3 hon åker till Thailand i morgon och det är extremt fusk att lämna mig kvar i det kalla gråa trista och tråkiga landet.

På Måndag åker Sara till Italien, och jag kommer sakna massvis, Lousie också.
alla försvinner.
Då blir vi 3 st kvar i serveringen på måndag, men det ska vi nog klara.

nu ska jag kila, listan är lång införkvällen och klockan bara går.
uppdaterar bloggen mer efter helgen.
puss

26 Mars 2009 - Today is grandmums day

Idag har det gått alldeles utmärkt i skolan, servering såklart så man kan ju inte förvänta sig någonting annat!
Plus att det var inte så mycket folk heller.. fasst det fanns en iriterande gubbe som jag skulle vilja slagit ihäl men det går ju inte.

Idag blir det till att fira mormor som fyller år med tårta och presenter, sen blir det till att umgås med min favorit Billie! Det ska bli mys, förmodligen vattenpipa  och bara chill.
Nu ska jag tilla på Tyra Banks show, det handlar tydligen om en tjej som har två pojkvänner och en tjej...monogam, jag älskart.
hade.

25 Mars 2009

Idag har det gått riktigt bra i köket! Jag gjorde veggen on my own, och det gick superbra! (rostade rotfrukter m. apelsin yogert)^^
Men det är stressigt som fan, eftersom vi är fem st som ska laga mat till över fyra hundra personer och det är tre rätter, visst jag ska inte klaga för det finns dom som har det värre. Men dehär tre dagarna har varit jobbiga som tusan!

Idag är det voffeldagen men jag åt mina vofflor igår, Anton är på buggkurs så vi skulle inte hunnit äta dem idag, så det blev igår istället.
Gårdagen dessutom spenderade jag på Aktionskammaren med Jerry & Ida! Och nästa vecka blir det fika! Det ska bli supermys.

Jag har ett problem, eller snarare en tanke, jag saknar en nära vän till mig så himla mycket. Visst vi har varit kompisar i ungefär ett år, men vi har fått sån bra kontakt, sen helt plötsligt så hittar den personen sin kärlek! Och det går inte att prata med den här personen. Och jag menar liksom inte att de här två personerna är hela tiden utan att när de är så sitter de och typ råkysser varandra och om man börjar prata om något så lyssnar dom inte för dom har bara ögonen för varandra. Ungefär så känns det, eller inte känns, utan det är exakt precis så det är! Och det gillar jag inte!
Jag vill kunna prata med min vän iallafall, får se hur det går nästa vecka, då ska vi fika med personen. Det känns bra för jag verkligen saknar det vi hade, men jag vet inte om jag någonsin kommer få tillbaka det.

I morgon byter vi station och är i SERVERINGEN! Min favorit plats! jag är helt lost och helt kär. Där ska vi vara nu Torsdag - Fredag , sen next week. ( Måndag - Tisdag) i morgon hörde jag att det blir ganska lugnt och det är skönt , som en liten mjukstart.
Sen på Torsdag blir det ca 25 pers och det är lagom tycker jag!

Helgen är fullbokad lyckligt nog!
Jag ska träffa min bror som jag inte har träffat sen vi skilldes och då var jag tio och han nio. Han var fosterbarn hos oss men flyttade hem till sin mamma i Stockholm! Det ska bli underbart att äntligen få träffa dig igen, jag har saknat och saknat och jag tror vi kommer ha kul och ha mycket att prata om tillsammans.
Sen ska jag träffa Elin, ska spendera natten i Stockholm, så jag kommer hem på söndag!
Men troligtvis hinner jag blogga innan det.

Nu kom visst min bror hem från buggen!
jag ska ned och käka... Makaroner & korv.
göttans.

nu roppar mamma,ska kila.
caio.

24 Mars 2009

Back to school eller vad det heter! Det är jätteskönt att komma tillbaka till skolan, men endå tråkigt, jag saknar verkligen Blommenhof! Människorna, rutinerna allt!
Jag skulle lätt kunna åka ut på fyra veckors praktik, MINST.
Vi hade oturen att hamna i köket direkt när vi kom tillbaka... i MÄSSEN! Hur tråkigt som hellst. Jag blir bara mer och mer säker på att jag kommer välja servering i 3:an.

Förövrigt har det inte hänt så mycket än. Skolveckan har precis börjat... jag får pengar från skolan i morgon, för att jag jobbade en kväll tillsammans med konserkompaniet och årets kock. Det känns nice! Så det blir förmodligen Stockholm i helgen om jag får bestämma!

På fredag ska jag såklart sitta bänkad framför tv soffan och titta på min älskling Laila Bagge och Tobias när dom är i finalen i Let´s dance.
Annars.... ingenting.

Bye bye for now.

20 Mars 2009 Hårångest

Ska färga håret men vet inte riktigt hur, så skulle vara tacksam om du kunde hjälpa mig med vilken färgning som är bäst. Så jag kommer lägga ut några bilder på olika färgningar, ni behöver inte tänka på frisyrerna eftersom att jag inte kommer klippa mig utan som sagt bara färga!
Tack för att ni röstar (nummrerna står på bilderna)
KYSS.







14 Mars 2009 Stockholm (Skärholmen)

Hej!
Jag verkligen älskar schopping har jag kommit på! Har handlat för flera tusen denna månad men vet inte vartifrån jag får pengarna, de bara finns där liksom.
Jag har kommit underfund med att jag älskar att schoppa i Stockolm och idag blev det skärholmen.
Blev massa fina tröjor till bra pris m.m jag älskar det.

Tidigare i veckan har jag varit sjuk. Jobbade dock tillsammans med Sara i Tisdags, sen blev jag sjuk & låg hemma i två dagar innan jag masade mig tillbaka till praktiken.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Det blir antagligen melodifestivalen skulle jag tro... men som sagt, planerna har ju ändrats förut. Så man ska aldrig säga aldrig.

Imorgon blir det badhuset med mamma & sen blir det bio med Sara (Wallander - hämden). Men först blir det träff kl 17 vid pizzan.
Jag längtar så!
& snart åkter jag förhoppningsvis till Örebro ^^ me like.

Nehej, nu ska jag fixa lite här hemma.
puss på nosen.


p.s
  och ikväll hejjar vi såklart på Malena & Caroline af ugglas <3

9 Mars 2009 - Sanna Bråding

Wow! Klickade in på Expressen.se och fann denna glada nyhet!
Jag verkligen älskar Sanna Bråding! Hon är en Idol och hon kickar ass på the vocie! Me like.



Sanna Bråding, 29, jobbar för första gången på ett år.
Programledaren stängdes av från "P3 Star" i och med knarkbrottet som hon nu suttit i fängelse för.
Nu hoppar hon in två dagar på The Voices "Vakna!" i stället för Josefin Crafoord, som är i Paris tisdag och onsdag.
- Det blir roligt, säger Sanna Bråding.

Läs mer på: http://www.expressen.se/noje/1.1491599/sanna-brading-tillbaka-i-radion

8 Mars 2009

Igår jag skriver idag, hade jag praktik! Det känns underbart! Vi tjänade ihop fett med dricks så vi fick 200 kr var efter vi slutat jobba! Det gick suveränt och jag trivs bättre än någonsin!
Underbar personal, de har allt man kan önska sig!

Melodifestivalen idag då, i Norpan!
Min älskling Caroline af ugglas - snälla snälla snälla kom vidare
jag älskart.

Nehe nu är klockan 00.07 and time for bed, mammi väcker mig tidigt i morgon, time for the badhus.
Sen blir det en lugn slappardag.


kyss.

Bild på min älskling! Caroline af ugglas - snälla snälla snälla!

7 Mars 2009 - Praktik kväll

Nu har det snart gått två veckor på praktiken! Det känns underbart jag trivs verkligen! Nu gör det inte ont i fötterna men det är väl för att jag är van?

Nu har det blivit ett tag sen som jag skrev här, men det är ju för att jag har haft fullt upp med praktiken och vännerna!
Igår spenderade jag min tid på blomman och på ak med systrarna <3 Saga fick ett ragg (tysken)
aja, är extremt trött får skriva nått bättre senare.

kysshej....

du har fantastiskt fina ögon!!

RSS 2.0