30 Maj 2009

Jag blir så besviken på mig själv, att jag aldrig lär mig av mina misstag. Jag gör det om och om igen, för att jag tänker "det kommer bli bättre nästa gång".
Men på ett sätt tänker jag säga ifrån nu, jag klarar inte av det här längre.. samma repris från alla andra gånger, och igår var snäppet värre. Jag blir så besviken på mig själv, men egentligen är jag väl förvirrad och i sen tonårs beteende, jag försöker luska ut vem jag är, jag har upptäckt att jag har låtit det onda ta överhand, och det är inte okej, eller är jag en av alla människor... som är vid fel plats vid fel tillfälle?



Idag ska jag jobba mellan 15.00 - 24.00, det ska vara ett bröllop som kommer, så det ska bli spännande att jobba! Jag ser verkligen fram mot det och nya möjligheter att lära sig något nytt, och så har vi ju weekend menyn som vanligt, den är dock jobbigare!
Jag jobbar även i morgon men bara 3 timmar, sen ska jag till mormor, det är alltid en tradition på morsdag.

28 Maj 2009

När du sårade mig som mest , då grät jag i duschen.. för då var det ingen som såg! Ingen som märkte, i duschen behövde jag inte känna att mina tårar var skamm och synd...det var ingen som såg hur mina tårkanaler fylldes... ingen såg min kropp skaka av ångest efter dig...den ända jag litar på är mitt inre, det är inför mig , som jag kan vara migsjälv. du hoppas att allt kan bli som förut, men jag vet inte om jag vill ha det så, om jag vill byta ut mina dagar med leende mot ett stort svart håll, med minnesluckor som trycker på bakifrån.. jag vet inte om jag klarar det.
om jag inte fanns, vems hjärta skulle du riva sönder då?


av masse 2009-05-28

26 Maj 2009

Jag vill fly iväg, där ingen kan hitta mig,
stänga av min mobil för att ingen ska kunna nå mig!
Känna mig riktigt ensam, leva det liv jag vill leva. Hitta något att krypa in under som värmer mig som inte kräver mig,
just nu för stunden.

Jag vill kunna höra mina egna tankar, inte alla andras omkring mig.
Jag vill inte bli påverkad av dina åsikter.
Du har förstört mig tillräckligt med dina smutsiga ord som gjorde mig så smutsig jag kan bli.
Jag försökte tvätta bort det, men hur mycket jag än skrubbade, så satt det kvar..

Inte ens när jag duschade 10 gånger på en dag, fick jag dina ord att spolas bort med vattnet.
jag minns det så väl, du var mitt allt och jag var ditt.
Idag är det inte så, och jag är så glad för det, jag insåg inte förrens efter hur mycket du verkligen förstört mig och min mänskliga rättighet att tycka, tänka, prata och framför allt leva. Du begränsade mitt levnadsätt, du fick mig att avstå från de saker som verkligen betydde någonting för mig, du gjorde mig trasig, du drog sönder mig, du misshandlade min själ...

ändå bet jag ihop och lossades som om allt var okej, du vet att jag är bra på att dölja saker, men en dag stod jag inte ut längre, jag gjorde mig fri från det fängelse du stoppat mig i, jag ruggade på din tillvaro så du tappade kontrollen och bröt mig lös...du blev förvirrad, och jag sprang för livet, med andan som var hack i häl.. jag lyckades bryta mig från dig, och det var tur, annars hade jag inte funnits idag.


Av: Masse 2009-05-26








23 Maj 2009

Jag tänker på hur det
skulle kännas
att vakna
upp
och inse
att du inte finns
där.

10 Maj 2009

Helgen

Fredag:
Gick i skolan som vanligt i bageriet, sen blev det direkt och jobba med pillan, gustaf & jesper på pelles lusthus. Tjänade chash och drog sen vidare till jimmy strax före 00:00, där väntade Emmelie, Eve & Robin? och vi drack och hade allmänt chill , det var verkligen supermys!
Elvira Runnberg blev 17 år, grattis i efterskott älskling!

Lördag:
Vaknade tidigt och gick upp, langade ett sms till Ida och drog på Oxelömarknad med om, det var jättehärligt, köpte ne tröja som alla kallar knark tröja! (stackars mig) det var mycket trevligt folk på marknaden! Me love.

Senare på kvällen tog jag det lungt, sen vid nio fick jag ett infall att jag skulle ut så jag drog ned på stan, ringde Jennifer och följde med dem ut på krogen. Haha vi höll ihop en stund sen kom fredrik och jag dansade satan. Pillan och Jeffan hittade jag inte mer, så jag vandrade hem vid små timmarna. Haha (02.00)
Tack till Melinda & Sanna som höll mig sällskap via mobilen enda hem så sent på natten!

Söndag:
Nu är klockan grygt 12:07 och jag har precis städat och trårkat ut mitt rum! Nu känns det fräsht, jag är jättetrött och vill sova, men jag orkar inte vända på dygnet, kanske ska jag träffa Sara, jag ska höra av mig lite senare!

7 Maj 2009

Jag behöver inte veta om historien du berättar är sann.
Jag vill veta om du kan göra någon annan besviken för att förbli sann emot dig själv -
om du kan bära anklagelser om svek och inte svika din egen själ.
Jag vill veta om du kan vara sann och därför pålitlig.

5 Maj 2009

Jag vet inte riktigt vad som har hänt på senaste tid...
jag sjunker ned så lågt att jag inte orkar.
Jag blir utslagen och kan inte andas!
Det kommer tillbaka nu mer än förut och jag blir
orolig för att det ska vara något allvarligt.
Att jag ska falla så hårt till botten,så jag slår mig så hårt,
att jag inte orkar resa mig igen.

4 Maj 2009

Allt känns så fel.
Jag är vid fel plats vid fel tillfälle.
Jag säger fel saker
Jag är fel
Jag föddes vid fel tidpunkt.
Men det finns inte mycket jag kan göra....
kanske om jag försvinner för ett tag, kanske då blir det bättre.
Eller då kanske jag försvinner vid fel tillfälle?

RSS 2.0