29 April 2009 Kärlekskänslor på något vis...

Jag vill att vi ska kunna springa på en äng och skratta tills vi dör.
Jag vill att vi ska kunna sitta och titta på en film, vi ska säga så mycket, men utan ord.
Jag vill kunna sitta breve dig och vill att du ska känna dig berörd fast jag inte nuddat dig.
Jag vill kunna känna dina mjukla läppar mot mina.. jag vet exakt hur det skulle kännas, för jag har drömt om dom förr.
Din kropp mot min.. det känns som om vi har gjort det tusentals gånger...
jag vill kunna krama dig, och se in i dina ögon att du känner precis som jag, jag vill att det ska vara du och jag, och vi ska betyda allt för varandra.


Av; Masse Graff  # 2009

26 April 2009

the weekend.

den har varit fantastisk!
Redan på fredagseftermiddagen höll jag i gympa lektionen! haha det var fett kul att se hur trötta alla blev! Sen mötte jag söt - Ida vid mig och vi åkte hem och fixa oss för att senare träffa Sonny. Vi fikade tillsammans med massa andra och sen satte vi oss på klockberget.
Blev sen ak sen hem till moi, rasmus kom förbi och slaggade också.

Lördagen sederade jag tillsammans med Ida & Robin. När dom kilat hem åkte jag ned på stan och mötte saga baby. vi drog och köpte folköl och chips och satte oss på vallarna.  idag söndag blir det lugnt. Tror jag ska umgås med älsklings-basse. det kommer bli fett nice.
skola i morgon och vilda vestern nalkar med stormsteg,it makes me nervös.

SOMMARN ÄR PÅ G OCH JAG ÄLSKAR DET!


25 April 2009 Kort men bra

vissa vet
vissa tror.
och vi andra, vi bryr oss inte...

23 April 2009

Det är verkligen ett underbart väder ute, jag har sån lusst att gå ut och sätta mig på bryggorna några meter från skolan, bada fötterna och leva livet. Men det blir lite svårt! Men idag känner jag att jag verkligen inte orkar ta mig itu med skolan, det vore more nice att dra ut, grilla sola och sova med filtar och gott sällskap! Huah.


Har precis ätit lunch, det blev sej med tomat, linser och abuqine.. (eller hur det nu stavas) det var riktigt gott!

Sitter just nu och väntar på att min tyska 3 ska börja och ja g kan inte ens beskriva i ord hur omotiverad jag är!

Sista lektionen blir prov, Samhäll, har inte pluggat men enligt mina klasskompisar blir det inte så svårt, och med det svaret nöjer jag mig.
Vad som händer ikväll är oplanerat, men det kommer nog bli skojj, hänga med några vänner och bara ta det chill.


I morgon börjar mina storplaner för helgen! Ida älsklingen ska sova hos mig, och på lördag blir det chillhäng och drick hos mig med vattenpipa och najsa människor! PLUS att det ska vara fint väder, kan jag vara mer tacksam? NEJ

21 April 2009

Nu ska jag tala om hur mycket jag hatar min tyskalärare! Det är verkligen en brud som jag hatar mest av allt just nu.

Jag valde tyska 1 (den lättaste ) för att också välja spanska för att jag skulle kunna få bra betyg i Tyska 1 och bra betyg i Spanska 1.


Nej då när vi börjar hösten 08 flyttar hon upp mig till Tyska 3 (Den svårtaste tyskagruppen) det var HON som gjorde det, och nu är jag så jävla trött på det. Jag säger till henne att jag vill sluta men då säger hon att jag ska prata med min metor att få flytta ned igen, är inte det korkat? Det var hon som flytta upp mig utan mitt sammtycke, då kan hon fan flytta ned mig, detta gör mig grymt upprörd.


Nu måste jag alltså prata med min mentor för att få flytta ned vilket jag inte kommer få. Jag ska understrycka att jag gick tyska 1 ett år innan hon flyttade upp mig till tyska 3, ni fattar inte hur mycket dom har lärt sig!


Helgen verkar fucka upp sig också så nu är jag riktigt piss off.

20 April 2009

Livet känns så totalt lycklig över att jag lever! Jag trodde verkligen inte att dessa ord skulle lämna min mun EVER! Men det känns skönt att ha kommit till den insikten...
Idag har jag varit i  skolan, vi har fått den sista inlämningsuppgiften i Idrott A och det känns underbart! Jag älskar verkligen Idrott! Sen har vi haft religion, första lektionen av 50p och det känns bättre än vad jag hade hoppats på! Jag tror det kommer bli riktigt lyckat!


Efter skolan mötte jag upp Jerry och satt på vallarna och snackade om allt och ingenting och kom fram till att det går extremt mycket skvaller i Nyköping "Det du inte vet om dig själv, det vet alla andra".

Solen skiner och det är snart sommar,jag blir så glad! Min helg är redan planderad och jag vet att denna helg kommer bli bättre än någonsin! Umgås med älsklingsfolk , chill dricka & röka pipa, det blir inte bättre än så..

Jag älskar verkligen mitt liv,och den här gången menar jag allvar.
Melinda kommer troligtvis upp om två helger och då blir jag överlycklig! Det var ett tag sen och det ska bli kul att snacka riktigt mycket skit igen och gå promenader genom Nyköping. Det ser jag fram emot.

Min valborg är tydligen också bokad, första gången på riktigt länge som jag verkligen planerar mitt liv. Det känns underbart!


Det blir chill hos mig eller Anna på valborg, grillning snack, trevligt sällskap! Me like!

Det blev även bestämmt idag att jag ska hålla i idrottslektionen på fredag, det ska bli super spännande och jag har mina teorier vad jag ska göra, fan vad jag ska köra med klassen, fan vad underbart.


Ikväll blir det nog förmodligen chill och slapp framför tv, ska nog gå och lägga mig snart, jag känner mig trött. Idag är första gången på länge som jag kommer somna med ett leende på läpparna!


19 April 2009 förändring.se

Jag funderar verkligen stark på att ta tag i mitt liv, rensa bort allt som gör mig illa och ta in det nya, det varma som ger mig värme.
Jag har kommit fram till att jag slösat bort alla mina tonår på att skada mig själv. Jag minns ingenting, när jag ser tillbaka på den tiden, är allt jag ser ett stort svart hål. Jag kan inte leva ut mitt liv, genom självskadelse, jag tänker inte slösa bort de bästa året i livet. Även om det ska krävas mycket, så ska jag leva.


Jag har också kommit fram till att jag har förändrat mig, jag ser på världen lite ljusare , och nu när jag skrattar så skrattar jag inte för att dölja hur jag mår, utan för jag är glad.
Jag är berädd att hitta kärleken, efter 6 år, jag har börjat intressera mig mer för folk i största allmänhet, det är inte heller så direkt att jag tar första bästa för att ha någon, utan denna gång, ska jag göra det med stil.
Jag ska börja leva mitt liv som 19åring och leva det liv jag vill göra, ingen ska få hindra mig. Ingen kan stå ivägen nu, för jag tänker göra det som känns bäst.

Inte ska jag få låta de vinna som har gjort mig illa. De ska inte få den känslan av vinnarhet, för då kommer dom bara fortsätta! Jag ska visa de jävlarna att jag kan, och att jag är starkare än någonsin. Och denna gång, menar jag det.

11 April 2009 - Påsklovet är snart slut

Påsklovet är snart slut & jag har panik.
Såhär snabbt skulle det ju inte gå!
Har haft en underbar vecka och jag är stolt över migsjälv att jag har tagit vara på den som jag har gjort!

Jag spenderade mina två första nätter i gamelsta hos Ida & Hanna tillsammans med Jerry och Maria! Det var verkligen skönt att komma ut på landet, umgås prata och bara vara.

I Onsdags och Torsdags umgicks jag med Feffe och vi festade , gick ut på Club Karma med Alex, Danne & Jerry, sen gjorde vi stan.Tack.

Långfredagen bestod av bakfylla & en jävlans massa sova.
Idag så träffade jag Saga & älsklingen. Därav den extremt fina bilden.
You made me laugh.
Polisen kom , men dom vägrade att tro att vi skulle röka hash, så jag slog den ena polisen 5 ggr i magen, det var värt.
Jag och Elvira höll varandra i handen och då är man tydligen tsmns ^^

puss på en jädrans underbart lov.


RSS 2.0